Alltid perfekt resultat

 

 

Huntonit veggpanel gir ethvert hjem et tidløst og elegant utseende – raskt og effektivt.

– Huntonit veggpanel er den perfekte løsningen for nybygg eller når dine kunder skal fornye ett eller flere rom. Veggpanelet sparer deg for masse tid fordi de er enkle å montere, og resultatet blir klassisk og pent, sier produktsjef Kjell Torland.

Huntonit-sortimentet består av en rekke produkter, som passer enten de skal brukes i et hjem med en franske landstil eller i en mer maskulin og industriell bolig.

– Panelplatene kommer ferdigmalt i flere ulike farger og med ulike overflater. Huntonit har verdenspatent på metoden for påføring av strukturen som gir den ekte kostemalte overflaten. I tillegg kan man velge rullemalt overflate og panel med struktur.

Se de ulike variantene veggpanel her: Basic Wall, Texture Wall, Designvegg og Panelbord.

– Fordelene med Huntonit er at det er enkelt og effektivt å montere, og det gjør boligen innflytningsklar uten at huseier må gjøre noe etterarbeid.

FORNØYDE HÅNDVERKERE

Morten Raaholdt hos Boligpartner Jessheim bruker Huntonit veggpanel i flere av sine husprosjekter, og han er ikke i tvil om hvorfor.

– Det går mye Huntonit, både til vegger og tak, i våre nybyggprosjekter. Fordelene med Huntonit er at det er enkelt og effektivt å montere, og det gjør boligen innflytningsklar uten at huseier må gjøre noe etterarbeid, sier han og fortsetter:

– Jeg synes sluttresultatet blir veldig bra, og jeg kan derfor anbefale Huntonit til andre håndverkere.

Jan Kåre Røstad hos Nordbohus Arnesen Bygg i Kristiansand har også svært gode erfaringer med Huntonit fra Byggma.

– Vi er veldig fornøyde med Huntonit-produktene og bruker veggpanelene både i nybygg- og restaureringsprosjekter. Produktene er allergivennlige og mindre ømfintlige for fukt enn andre lignende produkter. I tillegg er de kjappe og greie å montere, og vi slipper å vente på maleren fordi veggpanelene er ferdigmalt. Det går mye i de lysmalte panelplatene, men mange kunder ønsker også å brekke opp med en kontrastvegg i en mørkere farge, sier han.

Les også: Få jobben raskt gjort med Walls2Paint

VARIERT FARGEPALETT

Fargepaletten i utvalget av veggpanel spenner fra ulike nyanser av hvitt og grått, til brunt og mørkeblått i to delikate og tidsriktige paletter.

– Mange av disse fargene kan kombineres slik at det blir lettere å fargesette en bolig og fremheve en personlige stil. For dem som ønsker vegger litt utenom det vanlige, kan også en designvegg være løsningen. Huntonit designpanel leveres med bilder trykket på platene, og med denne panelvarianten kan man skape en unik kontrastvegg i ett eller flere rom. Panelplatene finnes med ulike design, og man kan til og med bestille et eget trykk, forklarer produktsjef, Torland.

VERDENS RENESTE PANELPLATER

Uansett hvilken farge eller overflate, er Huntonit veggpanel et sikkert valg for fremtiden.

– I tillegg til at panelplatene er elegante og stilfulle, danner de den perfekte rammen i et rom. De har en solid fiberkjerne, slitesterk overflate, er enkle å holde rene, og de kan også enkelt males over hvis det er ønskelig, sier produktsjefen.

Huntonit veggpanel er i tillegg verdens reneste panel – helt uten skadelige løsemidler. Platene anbefales derfor av Norges Astma- og Allergiforbund. De er også godkjent av det Danske Teknologiske Institutt som Inneklimamerket.

Se hvor enkelt Huntonit veggpanel monteres i videoen under:

 

Les flere artikler om samme tema i vårt proffmagasin.