HUNTONIT PROFF VEGG

Den enkle veien til en slett, miljøvennlig vegg

pruduktbilde
Den enkle veien til en slett, miljøvennlig vegg

HUNTONIT PROFF VEGG

Verdens første trebaserte veggplate som gir slett vegg på rekordtid!

 

Huntonit Proff Vegg monteres på enkleste måte og skal ikke sparkles! Huntonit Proff vegg er en klimaklasse 2 plate og tåler temperatur- og fuktsvingninger godt, platen er ikke avhengig av at bygget er temperert. Enkel montering uten kubbing på vertikale/horisontale stender eller eksisterende vegg. Veggplatene er skrufaste og leveres ferdig grunnet som gir et godt grunnlag for tapet eller maling. Platene gir en slett vegg uten behov for sparkel. 

      Proff vegg brukes av Halvor og gjengen i Eventyrlig Oppussing!
Se episodene eller bildene her hos Eventyrlig Oppussing.Verdens første trebaserte veggplate som kan monteres listefritt!

  • Godkjent klimaklasse 2
  • Enkel montering - uten kubbing
  • Ingen sparkel nødvendig
  • Tåler godt svingninger i fukt og temperatur
  • Miljøvennlig
  • Uttrekkverdi på ca.150 kg

Norges Astma- og Allergiforbund anbefaler platen. 

Dimensjoner og NOBB: 
11 x 620 x 2420 mm - NOBB: 56820135
11 x 620 x 2800 mm - NOBB: 56820154
11 x 620 x 3050 mm - NOBB: 60120442

Huntonit Slagkloss
Husk slagkloss for perfekt montering.

 Huntonit veggplater får du hos de fleste byggevarekjedene

BROSJYRE
DETALJERT MONTERINGSFILM
MONTERING
RADIOREKLAME

 

 

 

 

 

PRODUKTFAKTA
Huntonit Proff Vegg produseres i Norge -
av de reneste råvarer - kortreist norsk skog.

Etter årevis med forskning er veggplatene klare for det norske marked. 100% korrekt dosering av hydrofoberingsstoff gjør Huntonit Proff Veggen ennå mer motstandsdyktig i forhold til både fukt og temperatursvingninger enn standard Huntonit Interiørplater.

Panelplatene er overflatebehandlet med hele tre strøk miljøvennlig vannbasert akrylmaling - og er klare for tapet eller maling. Skjøtene trenger ikke sparkel.

Panelplatene har brannklasse D-s1,d0 og lyddempende effekt (lydstråleminskende kledning). Platene har en teknisk godkjenning fra SINTEF og kan brukes i REI30- og REI60- konstruksjoner.

Platene er både slag- og skrufaste, noe som gjør det mulig å montere f.eks. bokhyller og lamper direkte i platene. Det er også relativt enkelt å reparere eventuelle skader.

 

 

    

Huntonit Proff Vegg er et rent naturprodukt som ikke gir avgasssing eller utvikler lukt ved ytre påvirkning (sol, varme, fukt mm). Platene lages av rene trefibre som i en våtprosess varmes opp og presses sammen til plater. Prosessen gjøres uten tilsetning av lim som kan gi avgassing etter montering, men benytter trefibrenes eget bindestoff, lignin. Huntonit er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund.