Lekende lett fornyelse

Gi hjemmet ditt et tidløst og elegant utseende med Huntonit veggpanel.

– Huntonit veggpanel er den perfekte løsningen for deg som ønsker å fornye ett eller flere av husets rom på en lettvint måte, og i tillegg få et klassisk og pent resultat, sier produktsjef Kjell Torland.

Huntonit-sortimentet består av en rekke produkter, og enten du liker den franske landstilen eller den mer maskuline og industrielle følelsen, vil ditt valg av veggpanel være med på å underbygge stilen i hjemmet ditt.

– Panelplatene kommer ferdigmalt i flere ulike farger og med ulike overflater. Huntonit har verdenspatent på metoden for påføring av strukturen som gir den ekte kostemalte overflaten. I tillegg kan du velge rullemalt overflate og panel med struktur.

Se de ulike variantene veggpanel her: Basic WallTexture WallDesignvegg og Panelbord.

VARIERT FARGEPALETT

Fargepaletten i utvalget spenner fra ulike nyanser av hvitt og grått, til brunt og mørkeblått i to delikate og tidsriktige paletter.

– Mange av disse fargene kan kombineres slik at det blir lettere for deg å fargesette boligen din og fremheve din personlige stil. For deg som ønsker vegger litt utenom det vanlige, kan en designvegg være løsningen. Huntonit designpanel leveres med bilder trykket på platene, og med denne panelvarianten kan du skape en unik kontrastvegg i ett eller flere av husets rom. Panelplatene finnes med ulike design, og du kan til og med bestille ditt eget trykk, forklarer produktsjefen.

INTERIØREKSPERT OM HUNTONIT

Interiørstylist og foredragsholder Signe Schineller står bak bloggen resignert.no/signeschineller.no, og er kjent fra TV-programmene God morgen Norge, Herlige hjem, Sinnasnekker’n og Boligkrise. Hun er ikke i tvil om hvorfor Huntonit veggpanel er et bra valg når huset ditt skal få nye vegger.

– Produktene er flotte å se på, enkle å montere og sparer deg for mye arbeid under oppussingen. Jeg har selv brukt slike panelplater i flere rom og i hele kjelleren min. Fordelen med produktene er at de gjør det lett for forbrukeren. Hverdagen er travel og man vil gjerne få unnagjort jobben fort og utnytte plassen. Slike plater gjør det lett å bli ferdig. De monteres på eksiterende vegger eller stenderverk. Det er en jobb man klarer selv – fordi det er lett å gjøre, sier hun.

VERDENS RENESTE PANELPLATER

Uansett hvilken farge eller overflate du velger, gjør du et sikkert valg for fremtiden ved å velge Huntonit veggpanel.

– I tillegg til at panelplatene er elegante og stilfulle, danner de den perfekte rammen i et rom. De har en solid fiberkjerne, slitesterk overflate, er enkle å holde rene, og de kan også enkelt males over hvis du ønsker det, sier produktsjef Torland.

Huntonit veggpanel er i tillegg verdens reneste panel – helt uten skadelige løsemidler. Platene anbefales derfor av Norges Astma- og Allergiforbund.

SLIK GJØR DU DET

God planlegging sikrer suksess når du skal montere Huntonit veggpanel. Gjør deg kjent med tilstanden til rommet eller rommene du ønsker å pusse opp. Kravet til underlaget for å kunne sette opp Huntonit veggpanel, er eksisterende vegger eller stenderverk. Mål opp rommet og gjør deg kjent med utvalget på www.huntonit.no eller besøk en forhandler. Huntonit finner du hos ledende byggevareforhandlere over hele landet. Lån med deg prøver hjem dersom du er usikker på farge eller overflate. Velg produktene du ønsker, og sørg for at du har nødvendig utstyr til monteringen. Du trenger en god sag, en skrudrill og et vater. Panelplatene må akklimatiseres i emballasjen i to døgn, i romtemperatur, før du starter monteringen. De må monteres umiddelbart etter at pakken er åpnet, og monteres da direkte på stenderverket.

1. Mål opp veggen og fordel bordene slik at det kun er første og siste bord som må kappes til.

2. Ha 10 mm klaring til gulv og tak. Bruk vater for rett montering. Er man nøye med vateret, blir sluttresultatet perfekt.

3. Skru fast platen på hver lekt. En drill er alt som trengs. Skjøtene trenger ikke limes. Når neste plate settes på plass, blir innfestingen skjult. Huntonit leveres med not og fjær.

4. Montér lister. Ønsker du en ekstra siste finish, kan du få akrylmaling til lister i samme farge som Huntonit-platene.

Monteringsanvisninger finner du her.