Slik gjør du rommet ditt unikt

Med Huntonit veggpanel kan du enkelt og raskt fornye og pusse opp dine rom, samtidig som du får et pent og stilfullt resultat. Huntonit-sortimentet består av en rekke produkter, og fargepaletten spenner fra ulike nyanser av hvitt og grått, til brunt og mørkeblått i to delikate og tidsriktige paletter. Mange av fargene kan kombineres slik at man lettere kan skape sin egen personlige stil.

ERFAREN INTERIØRSTYLIST

Camilla Berntsen er interiørstylist og butikkeier av interiørbutikken Milla Boutique på Aker Brygge. Hun har 15 års erfaring fra interiørbransjen og har gjort alt fra jobber som innredningskonsulent for hoteller og restauranter, til styling på TV-produksjoner og reklamefoto. I tillegg har hun deltatt i ulike interiørprogrammer på TV og hun har vært profilert i ulike interiørmagasiner, både i inn- og utland.

– Produktene fra Huntonit er perfekt å velge når man skal pusse opp hjemme eller innrede nye rom. Produktene er enkle og effektive å montere, og i tillegg er det stor variasjon av farger og overflater, sier Berntsen fornøyd og legger til.

– Selv holder jeg på å pusse opp et gjesterom. Siden vi alltid har litt for mange planer og litt for liten tid, så falt valget på Huntonit veggplater for å få ferdig rommet på en rask og effektiv måte.

NORDMENN LIKER DET PRAKTISKE!

Interiørstylisten er ikke i tvil om hvorfor Huntonit veggpanel er svært populære blant folk.

– Nordmenn er kresne når det kommer til hus og hjem, og liker å pusse opp selv. Så de ønsker produkter som er enkle å montere, og som gir et flott resultat. I tillegg er produktene veldig enkle i forhold til renhold. Nordmenn liker det praktiske!

PANEL ER ALLTID TRENDY

Huntonit kommer i ulike varianter: Basic WallTexture WallDesignvegg og Panelbord. Det er ingen tvil om at panel fortsatt er i trendbildet.

– Panel kommer alltid å være i trendbildet i Norge. Den landlige, rustikke stilen er veldig populær og utbredt – og da er panelveggene fra Huntonit fantastisk flotte! forklarer interiørstylisten.

STRUKTUR GIR LIV TIL VEGGENE

Huntonit Texture Wall er veggplater med unik struktur i overflaten, og gir hjemmet ditt et særpreget som skiller deg fra mengden. Du kan velge mellom nyanser som underbygger din stil, enten det er den franske landstilen, chabby chic eller den mer maskuline og industrielle følelsen. Texture-serien gir liv til veggene på en helt spesiell måte og egner seg i mange rom, enten det er på hytta eller i kjellerstua.

– De ulike overflatebehandlingene på veggplatene gjør det enklere å forsterke det uttrykket man vil gå for. Ønsker man en mer rustikk eller industriell stil i interiøret er det fint å velge panel med struktur. Ønsker man en ren og klassisk stil kan man gå for slette vegger eller kostemalt panelvegger, avslutter Berntsen.

 

Symfoni lasert Frappe

Symfoni lasert Frappe