Helt naturlig

Interiørekspert Ann Merete Slåttland viser deg hvordan du får stilen med naturlige elementer, som er en god match sammen med Huntonit veggpanel i lyse valører.

Selv om mørketida er over oss, så kan du helt fint beholde sommerfølelsen innendørs med en lys og dus atmosfære. For å få en naturlig stil kan du kombinere naturmaterialer som tre, skinn, keramikk og ull. Hent gjerne strå, stein og blader fra naturen og lag dine egne dekorasjoner.

 

HELT NATURLIG STIL

Ann Merete Slåttland, er frilansjournalist og står bak interiørbloggen www.kreativ-i-tetblogg.com, der hun fokuserer på oppussing, DIY-prosjekter og mye annet. Slåttland har også faste spalter i Rom123 og BoligDrøm, samt at hun gjør ulike foto- og stylingoppdrag. Interiøreksperten gir deg følgende tips til hvordan du innreder et rom med naturlige materialer.

– Den naturlige stilen skaper vi ved å ta i bruk naturmaterialer som tre, skinn, strå, stein, keramikk og ull. Fargene kan gjerne være lyse og lette, eller gå over i den varme skalaen som gult, oransje og grønt. Her er det ingenting i veien for å lage ting selv av det du finner i naturen!

– De fleste naturmaterialene passer sammen, men tenk litt over at du vil skape kontraster ved å blande mykt med hardt; som betong med strå eller keramikk med ull. En skinnstol eller -sofa er superlekkert, og du må gjerne bruke terracotta-potter til plantene.


Med veggplatene Huntonit Wood Sand får du enkelt en lett og dus atmosfære. Naturlige elementer som tre, rotting og strå er en god match med de lyse veggene.

 

HUNTONIT GIR EN UNIK LUNHET TIL ROMMET


Du kan enkelt få en lett og dus atmosfære med veggpanelet Huntonit Wood Sand.

– Veggplatene Huntonit Wood har en naturlig trestruktur som gir en helt unik lunhet i rommet. Veggene blir rett og slett mer levende. Huntonit-platene med fargen Wood Sand skaper en rolig og fin base, og de er lette å kombinere med andre farger og materialer.


Det er også veldig kjapt å montere veggplatene – og dette er noe du helt enkelt kan gjøre alene.

– Huntonit veggplater monterer du enkelt selv, på eksisterende vegger eller stenderverk. Platene festes til veggen med skruer i den smarte skjøten, og så skrus neste plate på plass. De har en elegant not/fjærløsning som gjør at du ikke ser skjøten når de er skrudd opp på veggen. Hver plate er 60 cm bred, så det tar ikke lange tiden å komme rundt heller. 

Visste du at Huntonit-platene også er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund? Veggplatene gir ingen avgassing og inneholder ikke kunstige tilsetningsstoffer. Huntonit har et stort fokus på hvordan vi kan sikre et godt inneklima, slik at du ikke skal bli syk i hjemmet.

 

INGEN AVGASSING: Veggplatene fra Huntonit er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbud. Platene gir ingen avgassing og inneholder ikke kunstige tilsetningsstoffer.

Gå innom din nærmeste byggevareforhandler for å se det store utvalget av Huntonit-veggplater. 

 

 Symfoni Mist