Puss opp barnerommet på en helg

Med Huntonits panelbord kan du enkelt pusse opp barnerommet på en helg.

KUN DET BESTE ER BRA NOK

Vi ønsker det beste for barna våre, og barnerommet er en viktig del av deres liv. Stedet de tilbringer lange dager og netter bør være med på å fremme helse og trivsel, og da spiller både luftkvalitet og utrykk en viktig rolle. Ved å benytte materialer som er anbefalt av Astma- og Allergiforbundet), slik som panelbord fra Huntonit, legger du til rette for god søvnkvalitet, og minsker risikoen for sykdom. Panelbord Rustikk av norsk treverk er regnet som verdens reneste, og har mottatt det prestisjetunge Inneklimamerket. Slik behøver du ikke lenger å bekymre deg for giftige avgasser.

 

HJEMMEKOSELIG TREVERK

Rene og estetiske vegger i behagelige farger sørger for en avslappet atmosfære som stimulerer barnets lek og hygge. Med panelbord fra Huntonit har det aldri vært enklere å totalforvandle barnerommet. Panelbordene kan brukes både på veggene og i taket og kan plasseres enten stående eller liggende. Du kan velge mellom kostemalt eller lett trestruktur i syv delikate farger tilpasset nordisk interiør, slik at du enkelt kan sette ditt eget preg på rommet. Den rustikke strukturen på platene gir et mykt og varmt uttrykk, samtidig som de naturnære fargene lyser opp rommet med et friskt preg.

NY VEGG PÅ EN KVELD

Mange forbinder oppussing med dyre håndverkere, eller ukesvis med krevende prosjekter som sparkling, pussing og maling. Noen må i tillegg gå til innkjøp av kostbart verktøy, eller fordype seg i komplekse prosesser. Dette ønsket Huntonit å gjøre noe med. Resultatet ble Huntonit panelbord, en moderne og nyskapende veggløsning som gjør at hvem som helst kan sette opp nye vegger i eget hjem på rekordtid.

 

NÅR OPPUSSINGEN BLIR EN LEK

Selve monteringen er lekende lett og du trenger knapt verktøy. Finn frem en hammer eller drill og spiker eller skruer, og sett i gang med disse enkle stegene. Resultatet er raskt, proft og stilrent – det er knapt noen som vil tro du har gjort jobben helt på egenhånd!

1. Mål opp og planlegg hvordan du fordeler panelbordene på veggene, slik at første og siste panelbord blir like brede
2. Kutt panelbordene til riktig høyde, husk 10 mm avstand fra gulv og tak
3. Panelbordene monteres enten rett på eksisterende vegg, eller på stenderverk. NB: husk å sikre at underlaget er rett, bruk gjerne vater. 
4. Start med første panelbord i et hjørne, og klikk så neste bord inn i sporet fra det forrige. 
5. Fest hvert panelbord med spiker eller skruer
6. Ferdig resultat!